BOON Sziréna

2010.04.06. 13:17

Öt fő őrizetben az arlói emberölési ügyben

<p>Miskolc, Arló - Húsvét hétfőn tragikus kimenetellel zárult két utcabeli család vitája Arlón.</p>

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói még aznap öt fő bűnügyi őrizetbe vételét rendelték el és a helyszínen több szúró-vágó eszközt foglaltak le.

Évek óta fennálló haragos viszony miatt, egy szóváltást követően két arlói család verekedett össze hétfőn délben egyikük házának udvarán. A konfliktusban egy 57 éves helyi férfi a helyszínen életét vesztette, további 3 személy súlyos, míg 7 fő könnyebb sérülést szenvedett.

A közrendet a helyszínre kiérkező Ózdi Rendőrkapitányság munkatársainak rövid időn belül sikerült helyreállítani. A rendőrség a közrend fenntartása és a köznyugalom helyreállítása érdekében a szükséges ideig fokozott jelenlétet biztosít a településen.

Az emberölés gyanúja miatt folytatott eljárásban bevezetett rendőri intézkedések és nyomozati cselekmények eredményeként a megyei rendőr-főkapitányság nyomozói tegnap öt fő bűnügyi őrizetbe vételét rendelték el. Az őrizetbe vett személyek közül négy - 27 és 55 év közötti - férfit emberöléssel, további egy főt, egy 17 éves fiatalkorú fiút súlyos testi sértéssel és garázdasággal gyanúsít a rendőrség.

A megyei rendőr-főkapitányság az ügyészségnél előterjesztést tesz az őrizetbe vett személyek előzetes letartóztatásának bírósági elrendelése érdekében.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -


Kapcsolódó cikkek:

Családi leszámolás Arlón
Arló - Újabb fejezetéhez érkezett két roma család viszálykodása az Ózdhoz közeli Arlón.

Tömegverekedés Arlón - egy férfit leszúrtak, két ember súlyosan megsérült
Két embert súlyos sérüléseik miatt bent tartottak, hárman viszont ellátás után hazamehettek az ózdi kórházból azok közül, akik az arlói tömegverekedésben sérültek meg hétfőn. Egy 57 éves férfi meghalt, leszúrták. A rendőrség emberölés miatt indított eljárást az ügyben.

Emberölés történt Arlón?
Arló községben Húsvét hétfőjén kora délután több szirénázó mentő és rendőrautó ment a Dózsa György útra, ahol állítólag nagy balhé volt. - küldte egy olvasónk. 


<hr />]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!