BOON Sziréna

2008.12.02. 13:27

Vasgolyóval törték be a miskolci MSZP-iroda ablakát

<p>Miskolc - Egy öt kilogrammos vasgolyóval zúzták be kedden hajnalban a miskolci MSZP irodájának helyt adó épület egyik üvegablakát.&#160;<DIA width="960" height="800" alt="Vasgolyóval törték be a miskolci MSZP-iroda ablakát "><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Vasgoly_val_t_rt_k_be_a_miskolci_MSZP_iroda/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Vasgolyóval törték be a miskolci MSZP-iroda ablakát " src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/video/34523/vasgoly--val-t--rt--k-be-a-miskolci-mszp-iroda-ablak--t-" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A rendőrséghez háromnegyed nyolc körül érkezett a bejelentés a rongálásról. Hamarosan meg is kezdődött a helyszínelés, ami még jelenleg is tart - közölte Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Hozzátette azt is, hogy a miskolci rendőrök rongálás miatt indítanak eljárást az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!