boon-sportoldal

2011.09.26. 13:13

Újvárosban kellene kijönni a hullámvölgyből a Maciknak

Hétfőn 18 órától Dunaújvárosban lép jégre az MJJSE a Mol Ligában.

Hétfőn 18 órától Dunaújvárosban lép jégre az MJJSE a Mol Ligában.Utóbbi két interligás meccse nem teljesen úgy sikerült a Macik számára, miként azt Greg Lindqvist, a miskolciak edzője elképzelte, pénteken például 4-1-re kikaptak a sárga-feketék a Ferencvárostól. A szombat délelőtt ezért aztán nem a szokványos módon indult a népkerti öltözőben, ugyanis a svéd szakvezető különböző példákon keresztül ecsetelte, hogy kinek hol is a helye a csapatban, mi is a feladata.

- Ezután mi, játékosok is beszélgettünk egymás között, arról, hogy hozzáállásban javulnunk kell, profibbá kell válnunk – mondta az Észak-Magyarországnak Láda Péter, az MJJSE hátvédje. – A Ferencváros otthonában az egyik harmadban ők voltak jobbak, a másikban mi, de igazából a probléma az volt, hogy nem használtuk ki a lehetőségeinket. Nagyon sajnáljuk, mert Székesfehérváron és most is értékes pontokat hullajtottunk el.

Márpedig a koncentrációra ügyelni kell, mert a mostani rivális, a Dab.Docler sokkal jobb csapat annál, mintsem hogy az ellenfél hibáit, ,,kilengéseit” ne büntesse.

- Mivel ez lesz az első közös mérkőzésünk a Mol Ligában, az erejüket pontosan nem tudjuk, de van négy közel azonos soruk – folytatta Láda Péter. – Legutóbb kikaptak Csíkszeredán, már csak emiatt is keményen fogják nyomni otthon a játékot. Nehéz összecsapás vár ránk, de bízom benne, hogy sikerül kijönnünk ebből a hullámvölgyből.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!