boon-sportoldal

2011.06.04. 13:14

Van, akinek véget ért

<p>Több olyan labdarúgó is van a DVTK csapatában, aki számára ezzel a meccsel véget ért az idény.</p>

Annak ellenére, hogy a jövő hét végén még egy bajnoki vár a csapatra, a külföldi játékosok engedélyt kaptak arra, hogy hamarabb megkezdhessék pihenésüket, ugyanis június 22-én elkezdik a piros-fehérek a felkészülést a július 15-én kezdődő NB I-es bajnoki idényre. Az biztosra vehető, hogy a spanyol Luque, a kameruni Abdouraman is haza utazik, és nagyon valószínű, hogy Rados, Gal és Menougong sem lép majd pályára jövő héten, Orosházán

A Békés megyeiek néhány száz vendégszurkolóval mindenképpen számolnak.

A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 29. fordulójában szombaton a DVTK a Ceglédet fogadja. A mérkőzésről élőben tudósítunk!

Szombaton bajnoki címet ünnepelt, hétfőn pedig a másodosztály legjobbjának járó díjat vehetett át Lippai Ákos, a DVTK csapatkapitánya.

Az új tulajdonosi kör diósgyőri színre lépésekor örültem. Igaz nem úgy, mint mások, nem emeltem kezeimet a levegőbe, és nem ereszkedett le a lila köd sem, csak amolyan visszafogott volt az optimizmus. Molnár István jegyzete.

Veréb György megbecsüli azt, hogy 61 és félévesen NBI-es kapusedző lehet.

Szombaton este bajnok lett a Diósgyőri VTK NB II-es labdarúgócsapata. A Keleti csoportban diadalmaskodó csapat edzőjével, Benczés Miklóssal beszélgettünk hétfőn.

A DVTK ügyvezető igazgatója vasárnap délután boldogan, ugyanakkor higgadtan értékelte csapata bajnoki címét:

 tovább »

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!