boon-sportoldal

2010.11.02. 15:41

Anyagi segítséget kapnak a borsodi kiemeltek

<p>Rónai Kálmán, a megyei birkózó szövetség elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság tagjaként korábban nyilatkozott a szervezet közelgő elnökválasztásáról.</p>

– Úgy néz ki, hogy nem lesz kihívója Borkai Zsoltnak a november 20-án tartandó közgyűlésen – fogalmazott a miskolci sportvezető. – Molnár Zoltántól, a MOB főtitkárától kapott információm még, hogy az állam 4 milliárd forintos támogatást ígért a sportra, ezen belül 2 milliárd jut az olimpiai sportágak számára, szemben az eddigi 1 milliárddal. A támogatást a MOB osztja majd el. Kiemelt helyen szerepelnek a kedvezményezettek listáján azok az egyesületek, amelyekben komoly műhelymunka folyik. A borsodi klubok közül az országos pontversenyben a Vasas mögött jelenleg második DBC-MISI számíthat jelentős anyagi segítségre, de szintén a kiemeltek közé sorolták a Kazincbarcikai VSE és a Szerencsi VSE szakosztályát is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!