boon-sportoldal

2008.11.10. 19:09

Hajtós hajrára készülnek a szünet előtt

<p>Egy régi támogatója is feltűnt a megyei I. osztályú abaújszántói futballcsapatnak.</p>

Nem indult túl jól a labdarúgó Intersport megyei I. osztályban szereplő Abaújszántó számára a szezon. Az elmúlt hetekben viszont elmozdultak a sűrű alsóházból a középmezőnyt jelentő helyek felé.

– Elég nehezen indultunk, új csapatot kellett építeni, döcögős volt a bajnokság eleje – jelentette ki a Tállya ellen 2-1-re megnyert találkozó után Pachinger János, a csapat játékos-edzője. – Azóta viszont több fontos meccset nyertünk, végre van önbizalmunk. Jönnek azok a sikerek, amelyekre számítottunk: nyertünk Encsen és legutóbb Tállyán. Hogy szerencsés-e a játékos-edzői sors? Nem mindig… A játékkal kell foglalkozni, és ugye az utasításokat én adom az öltözőben. Ezeket pedig nekem is be kell tartani, ami néha elég nehéz. Ezt a felállást nem tanácsolom senkinek, már ha fogalmazhatok így. Az őszi szezonból hátralévő két meccsen remélem legalább négy pontot gyűjtünk. Persze igazán elégedett akkor lennék, ha két győzelmet aratnánk. Evés közben jön meg az étvágy alapon megpróbálunk mindent! A téli szünetben minden csapat részben fejlődnünk kell. A védelemben rutinos labdarúgóink vannak, ám sok gólt kaptunk. Tavaszra futósabb, koncentráltabb csapatot szeretnék látni. Gólratörőbbnek kell lennünk!

Megoldódó gondok

Ifj. Soltész Zoltán, az Abaújszántó elnöke is bizakodó!

– Mondhatni ezt vártam, erre számítottam a bajnokság előtt! – jelentette ki a klubvezető. – Idegenből hoztunk pontokat és most a Cigándot is jó lenne elkapni. A kezdeti gondjaink kezdenek megoldódni; az új igazolásaink, a fiataljaink beérnek, és azoknak, akiknek nehezebben ment a beilleszkedés, most már talán nincsenek problémáik. Remélem, hogy a Cigánd és Sajókaza ellen jó játékkal, jó meccseket tudunk vívni. Egyébként nyugodtan készülhetünk a tavaszra. Már csak azért is, mert kellemes meglepetésként egy régi támogatónk feltűnt a színen és ismét segíteni szeretne a csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!