boon-sportoldal

2008.03.13. 14:32

Mindhárman jó csapatok ellen

<p>A kézilabda NB I/B Keleti csoportjában a férfiak között a DKC-Miskolc szerepel hazai környezetben, az Ózdi KC Kiskunfélegyházán bizonyíthat. A nőknél a Bőcs KSC ugyancsak idegenben szerepel.</p>

Férfiak

Diósgyőri KC-Miskolc - Makó (vasárnap, 15.00)
Herczeg Béla, a DKC-Miskolc edzője: - Kifejezetten jó együttest fogadunk, akik ősszel legyőztek minket. A belső hármasuk igen gólerős, tehát tudjuk, hogy kikre kell a védekezésünkben odafigyelni. Komoly fegyverténynek tartanám, ha begyűjtenénk a két pontot, de hazai környezetben nem lehet más célunk, ráadásul egy nehéz sorozat előtt állunk, így jót is tenne a győzelem megszerzése.

Kiskunfélegyháza - Ózdi KC (szombat, 18.00)
Závodszky István, az Ózdi KC edzője: - Az újonc Kiskunfélegyháza a csoport meglepetés csapata, hiszen a második helyen állnak a bajnokságban. Ettől függetlenül sok mérkőzésüket csak kis gólaránnyal, tehát nem olyan magabiztosan nyerték meg, mint ahogyan arra számítani lehetett. A téli szünetben mindenesetre tovább erősödtek: leigazolták a volt válogatott beállós Rosta Istvánt, és a két szélre is technikás játékosokat szerződtettek. Úgy gondolom: három esélyes a szombati mérkőzés, felkészültünk, szeretnénk két ponttal hazatérni a hosszú út után.

Nők

Hajdúnánás - Bőcs KSC (péntek, 18.00)
Pecsét Tibor, a Bőcs edzője: - Egy biztos, nagy taktikai csatára van kilátás, hiszen a két csapat igen jól ismeri egymást. Ennek megfelelően megpróbáljuk ,,kitalálni", hogy mivel készülhet a tabellán a harmadik helyen álló ellenfelünk, és erre több variációt is kidolgozunk. A lényeg az lenne, hogy a meccsen a mi akaratunk érvényesüljön, mert akkor általában meg tudunk nyugodni és eredményesek is tudunk lenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!