boon-sportoldal

2007.12.06. 07:32

DVTK vereség Újpesten a Ligakupában

<p>Szerda este Újpesten játszott ligabajnoki mérkôzést a DVTK labdarúgócsapata és szenvedett 3-1-es vereséget. <DIA alt="ÚFC - DVTK 2007-12.05." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_FC___DVTK_2007_12_05_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="ÚFC - DVTK 2007-12.05." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160; <A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-ujpest-dvtk_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Vágó Attila a kezdő tizenegyben adott helyet a szerb Stefan Stojanovicsnak. A fiatal délszláv futballista hétfőn érkezett Miskolcra próbajátékra, és a bal oldalon bevethető, legfőképpen a középpályán. Azt egyelőre nem tudni, hogy a labdarúgó marad-e szombatig Diósgyőrben, amikor is a piros-fehérek az MTK-hoz utaznak "ligázni". A 19 éves Stojanovics a Fejér megyei I. osztályban szereplő Alba Regia csapatában rúgta eddig a bőrt.

Kihasználták

Az Újpest komolyan gondolta, hogy az első fordulóban elszenvedett vereség után javítani akar, ezért már a meccs elején letámadta a DVTK-t. Ez azonban nem lepte meg a piros-fehéreket, mert az ügyes és pontos passzoknak köszönhetően náluk volt inkább a labda. A kulturált focinak egy szép Sipeki kapufa lett az eredménye, aztán az Újpest kihasznált egy védelmi hibát és vezetést szerzett. A miskolci együttes azonban egy szép akciót követően megérdemelten egyenlített a 35. percben.

A második félidő elején korán előnybe került a lila-fehér gárda, és enyhe mezőnyfölényét nem sokkal később ismét gólra váltotta. A vendégek azonban nem csüggedtek, megpróbáltak mindent, ám ezen az estén az Újpest jóval erősebb volt, és adódó lehetőségeit könyörtelenül kihasználta. Vágó Attila, akinek csak tudott, a fiatalok közül ismét lehetőséget adott. Ez a csapat, a komoly játékerőt képviselő Újpest otthonában szerdán este ennyire volt képes.

  • Percről percre, jegyzőkönyv - élő közvetítésünk
  • Vágó Attila: "Nem játszottunk alárendelt szerepet"
  • Ki volt a mérkőzés embere?
  • A Ligakupa sorsolása
  • A DVTK házi góllövőlistája
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!