BOON - Sport - DVTK

2016.12.26. 17:33

IFFHS - Kulcsár Katalin a legjobb női bíró, a férfiaknál Kassai a harmadik

Budapest - Kulcsár Katalint választotta a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS az év legjobb női bírójának.

Budapest - Kulcsár Katalint választotta a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS az év legjobb női bírójának.

Az IFFHS honlapjának hétfői beszámolója szerint a 32 éves magyar játékvezető a díj történetének legfiatalabb győztese. Kulcsár Katalin idén a női Bajnokok Ligája-döntőt vezette.

A férfiak versenyében Kassai Viktor - aki 2011-ben volt a legjobb - a győztes angol Mark Clattenburg és az olasz Nicola Rizzoli mögött a harmadik helyen végzett - számolt be az MTI.

Szellemtizenegyes Diósgyőrben

Mint emlékezhetünk rá a júliusi DVTK - Újpest (2-1) mérkőzésen Kulcsár Katalin jelzése alapján ítéltek büntetőt a Diósgyőr ellen. A szellemtizenegyesként aposztrofált eset országos visszhangot váltott ki.

A diósgyőri klubot az MLSZ a rendezési előírás megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és a játékvezetők szidalmazása)  pénzbüntetéssel és szektorbezárással sújtotta az ominózus mérkőzés után, mivel – a szövetség állásfoglalása szerint “a munkáját tisztességgel ellátó” – alapvonali játékvezetőt az erősen vitatható ítélet után egy emberként küldte melegebb éghajlatra az egész stadion.


Elnézést Katalin

Mondják, alpárian beszéltünk a Diósgyőr – Újpest meccsen, miután a kapu mögött álló játékvezetőhölgy jelzésére büntetőt (gólt) ítélt a meccset vezető játékvezető. Nem az hangzott fel több ezer torokból, mint évtizedek óta egy valamirevaló meccsen, hogy „hülye vagy”, hanem csúnyább. Juhász-Léhi István írása.

"Senki, még az MLSZ sem használhat kettős mércét" - A diósgyőri szurkolók levele

Miskolc - "Kérjük Önöket, adjanak iránymutatást a jövőre nézve, hogy abban az esetben, ha újra olyan bírói tévedést látunk a pályán, ami befolyásolja a mérkőzés végeredményét, akkor milyen formában fejezhetjük ki a nemtetszésünket?" - A Diósgyőri Szurkolók Érdekvédelmi Egyesülete levelet írt a Magyar Labdarúgó Szövetségnek.

Videó: Szellemtizenegyes Diósgyőrben

Miskolc - A diósgyőri drukkerek továbbra sem tudnak napirendre térni a DVTK - Újpest bajnoki mérkőzésen megadott sokkoló tizenegyes felett, eközben a miskolci klub közleményt adott ki.

MLSZ - Félmillió forintra és szektorbezárásra büntették a Diósgyőrt

Budapest/Debrecen/Mezőkövesd/Miskolc - Szektorbezárásra és 500 ezer forintra megbüntette a Diósgyőri VTK-t a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden.

DVTK vs. Újpest - A kapus mozdulata tovább erősítette a közösséget

Miskolc - Ismét hátrányból nyerve fordított és győzött 2-1-re a DVTK, így még százszázalékos.

 

 

DVTK vs. Újpest fotókon és videókon

Miskolc - Az Európa-bajnokságot övező fociláz és eufória hetek alatt elmúlt Magyarországon, egyetlen hely azonban mégiscsak maradt kis hazánkban, ahol továbbra is megőrülnek a szurkolók a csapatukért. Igen, ez nem más, mint Diósgyőr. A hely, ahol egy apró kis szikra elég a fanatikusoknak, hogy élettel töltsék meg az Andrássy úti stadiont. Utcai vonulás, látványos élőkép, elképesztő büntető, fergeteges szurkolás, győzelem és óriási fieszta. Parádés felvételek a DVTK - Újpest bajnokiról.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!