BOON - PR cikk

2014.08.30. 18:40

Versengő sárkányhajók

Az első félév eredményeit értékelték a Jánosik és Társai Kft. vezető munkatársai. Az egész napos rendezvény hangulatát a borús időjárás és a szemerkélő eső sem tudta elrontani.

Az első félév eredményeit értékelték a Jánosik és Társai Kft. vezető munkatársai. Az egész napos rendezvény hangulatát a borús időjárás és a szemerkélő eső sem tudta elrontani.

Sokéves hagyomány a Jánosik Kft-nél a félévente szervezett csapatépítő program. Ilyenkor a cégvezetés egy napot arra szán, hogy az ország különböző régióiban, különféle munkakörökben dolgozó munkatársak cselekvően együtt legyenek. Az egyes szakterületek dolgozói jobban megismerik egymás tevékenységét, a változatos programok során közelebb kerülnek egymáshoz, illetve megbeszélik a társaság aktuális helyzetét.

Az idei első félévet lezáró esemény különleges kínálatához először evezőket kellett ragadnia a közel száz résztvevőnek a miskolci Csorba tavon. A sárkányhajókkal való rövid ismerkedés után zúgott a hajrá, hiszen egymással is versenyre keltek a csapatok. Ezt követően a cég diósgyőri telephelyén előkerültek a bográcsok, a fakanalak, a válogatott alapanyagok, mert "gulyásfőzés tudományában" mérték össze tehetségüket a szervezeti egységek munkatársai. A pénzügyesek főztje érdemelte ki az első helyezést, ám a receptjüket szigorú szolgálati titokként megőrizték a többiek előtt. Fergeteges hangulata volt a karaoke vetélkedőnek. Az emlékezetes társas produkciók sorából kiemelkedett az Amanda Lear imitáció. A zene, a tánc, az öltözet, a smink jól sikerült összhatásaként a titokzatos férfi előadó műsorát követően percekig zúgott a vastaps.

A nap érdeklődéssel várt, fontos mozzanata volt a cég piaci helyzetét értékelő beszámoló. A társaság tulajdonosa Jánosik Lajos az első félévi adatok alapján jó eredményekről adhatott számot és optimistán prognosztizálta a további üzleti lehetőségeket. Ez a tájékoztató megalapozta az est szórakoztató részének jó hangulatát, amikor a szórakoztató zene és a tánc lépett elő főszereplővé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!