Tündérszépek

2022.02.05. 15:30

Az első Tündérszépek túl vannak a fotózáson

Keressük a megye legszebb lányait. Bár a fotózások már megkezdődtek, még lehet jelentkezni.

Balogh Csilla

Fotó: Kozma István

Ismét elindult a Tündérszépek versenye, melynek első fordulójában a megye legszebb lányait keressük. Bár a portfóliófotózások már hétfőn elkezdődtek, a megmérettetésre még mindig lehet jelentkezni! 

 

Az immár negyedik alkalommal meghirdetett országos szépségverseny első fordulójára a megyében élő vagy itt tanuló 18–29 év közötti hölgyek jelentkezhetnek. Nevezni saját fényképekkel lehet, ám ez nem feltétel, mert kérhető profi fotózás is. Az Észak-Magyarország fotóriportere hétköznapi, alkalmi és fürdőruhában, illetve bikiniben kapja lencsevégre a szépségüket megmutató hölgyeket.

 

Ezt meg kell próbálni 

 

 

A megyénkbeli jelentkezők közül Kubiczki Renáta és Gombos Dorka állt elsőként a kamera elé. 

 

Kubiczki Renáta, a kétgyermekes miskolci édesanya mindig is szerette volna modellként kipróbálni magát. Mint mondta: így akarja növelni saját önbizalmát, egyben bátorítani az édesanyákat. 

 

– Szinte semmit nem aludtam az éjszaka, és enni is alig tudtam valamit, annyira izgultam a fotózás előtt – vallotta be Renáta. A profi fotózásban még gyakorlatlan hölgy maga is meglepődött, hogy kezdeti félszegsége a munka végére teljesen feloldódott. Szerinte ez a fotósnak is köszönhető, akitől mindvégig sok segítséget és bátorítást kapott, hogy kihozhassa magából a legjobbat. Úgy gondolja, sikerült jó kapcsolatot kialakítania a fotóssal, ami nagyban hozzájárult a számára is tetsző végeredményhez. Felkészüléséről szólva Renáta elárulta, otthon a tükör előtt próbálta megtalálni a legelőnyösebb pózokat. 

 

Gombos Dorka nagyapja ösztönzésére jelentkezett a versenyre. 

 

– Nekem már van tapasztalatom, így a fotózás előtt egyáltalán nem izgultam. Én inkább mások rosszindulatú véleményétől tartok. 

 

Kérdő pillantásomat látva rögtön rávágta: 

 

– Bár az elkészült fotók nekem nagyon tetszenek, úgy gondolom, mindenkinek vannak rosszakarói. A hétköznapi életemben is nehezen birkózom meg a negatív kritikákkal, ilyen nagy nyilvánosság előtt meg pláne. 

 

Dorkától azt is megtudtuk, hogy először tükör előtt gyakorolja be az előnyös mozdulatokat, amelyeket ezután tükör nélkül memorizál. A fiatal miskolci hölgy azt is megosztotta velünk, hogy fotózás közben mindig valamilyen neki kedves emlékre vagy vicces dologra gondol, mert ettől sokkal szebb és megnyerőbb lesz az arca a fotókon is. Fotósunkról Gombos Dorka humorosan csak ennyit mondott: 

 

– Annyira kitett magáért, hogy jobban megizzadt a munkában, mint mi. 

 

Aki szintén szívesen kipróbálná magát a kamera előtt, az a tunderszepek.hu oldalon jelentkezhet.

 

(A borítóképen: Gombos Dorka és Kubiczki Renáta – a hölgyek szerint meg kell próbálni)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!