Tiszaújváros hírei

2012.04.30. 15:12

Bringával indult a Jabil 3próba

Tiszaújváros - Nem kevesebb, mint 652 kerékpáros sorakozott fel április 29-én, vasárnap a tiszaújvárosi szabadidősport sorozat idei nyitányán.

Tiszaújváros - Nem kevesebb, mint 652 kerékpáros sorakozott fel április 29-én, vasárnap a tiszaújvárosi szabadidősport sorozat idei nyitányán.Az utóbbi években nagy népszerűséget kivívó, a TVK-Mali Triatlon Klub által megrendezett Jabil 3próba versenyközpontjaként kijelölt Jabil Circuit Magyarország Kft. parkolójában reggel 8 órától regisztrálhattak és vehették fel a próbakönyveket a megye  jó néhány településéről érkezett sportbarátok. A indulók között 55 Jabil-dolgozó is ott volt. A 10 órai első rajtra, amikor is a 45 km-es, 6 pontért hajtó nagypróbások, egész pontosan 371-en, sorakoztak fel, már igazi kánikula várt a mezőnyre. dr. Márkus Gábor klubelnök negyedórával később útjára indította a 281 kispróbást is, akikre a 3 pontot hozó 15 km teljesítése várt.

A rajtot követően az óvodások és kisiskolások számára kerékpáros ügyességi versenyt rendeztek, míg az egészségügyi állapotfelmérésre a próba teljes idején lehetőség kínálkozott.

A célban mindenki jólesően fogadta el a meghívást a Gulyás-partira. A próbát teljesítők emblémázott kerékpáros sapkát kaptak ajándékba. Az érdeklődésre jellemző, hogy bizony akadtak jó néhányan, akiknek első körben nem jutott a sapkából, ők rövid időn belül postán kapják meg a kiérdemelt jutalmat.

Úszás, futás, majd a sorsolás

A folytatásban a triatlon további két sportága kap főszerepet, június 3-án lesz az úszópróba, majd július 13-án, pénteken jöhet a futás a hagyományos Jabil 1/3 Maratonon.

Azon sportemberek között, akik a harmadik próbát követően 12 pontot, vagy annál többet gyűjtöttek, értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A 18 pontosok (mindhárom nagypróbát teljesítők) közül talál gazdára a három fődíj, ami nem más, mint utazás a londoni olimpiára, ahol a női triatlon küzdelmeit is megtekinthetik a szerencsések!

További információ kérhető a rendező TVK-Mali Triatlon Klubban, a 49/540-094-es telefonszámon, vagy a [email protected]  e-mail címen, de a www.tvkmalitriatlon.hu honlapon is lehet tájékozódni. 

- SZIS -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!