szon-sportoldal

2013.02.14. 16:56

Az érem küszöbét nem tudták átlépni Bencéék

Nyírbátor - Majoros Bence párosban negyeddöntőt játszhatott a cseh nemzetközi asztalitenisz bajnokság ifjúsági korosztályában.

Nyírbátor - Majoros Bence párosban negyeddöntőt játszhatott a cseh nemzetközi asztalitenisz bajnokság ifjúsági korosztályában.

Az egyesbeli búcsú után (a cseh Tomas Malek ellen 0:3-ról 2:3-ra felzárkózott, majd a hatodik szettet 15:13-ra vesztette el) csütörtökön párosban kezdett menetelésbe Majoros Bence a cseh nemzetközi bajnokságon. A nyírbátori titán az ifjúsági fiúk között Szudi Ádámmal az oldalán két akadályt is sikerrel vett Hodoninban, így már a legjobb nyolc között találták magukat.

Az éremért vívott harcban Bence ismerőst láthatott az asztal másik oldalán: a franciák serdülő Európa-bajnokát, Alexandre Cassint alaposan megszorongatta a tavalyi schwechati kontinenstornán. Kettejük csatájából megint a gall legény került ki győztesen, így egyelőre várni kell Majoros első ifjúsági korosztályban szerzett nemzetközi érmére. Talán majd a csapatversenyeken végén megszületik...

Cseh nemzetközi ifjúsági fiú egyes

Főtábla. 1. forduló: Malek (cseh)–Majoros B. 4:2.

Ifjúsági fiú páros

1. forduló: a Szudi, Majoros B. páros erőnyerő. 2. forduló: Szudi, Majoros B.–Murawski, Peter (lengyel, szlovák) 3:1. Nyolcaddöntő: Szudi, Majoros B.–Dan, Spelbus (román) 3:2. Negyeddöntő: Cassin, Landrieu (francia)–Szudi, Majoros B. 3:1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!