Szikszó hírei

2011.04.28. 13:25

SZATEV Zöld Hét - Gyűjts elemet, papírt, pet palackot és nyerj!

<p>Szikszó - SZATEV a Szikszóiakért Program részeként májusban szemétgyűjtésre invitálják az iskolásokat a SZATEV ZÖLD hétre!</p>

A SZATEV Zrt. vállalati stratégiájának fontos része a környezeti és társadalmi szempontból is fenntartható fejlődés. Környezetvédelmi tevékenységre épülő vállalat  épp ezért fontosnak tartja a lokális fontos témák kezelését. Ezért úgy döntöttek 2010. évtől kezdődően a SZATEV a SZIKSZÓIAKÉRT, mint vállalati  társadalmi felelősségvállalási program  keretén belül valósítják meg támogatási kezdeményezéseiket, segítségnyújtási terveiket. SZATEV Zrt. a térség legnagyobb munkáltatója, fontosnak tartja, hogy felelősséget vállaljanak a szikszói közösségért, környezetükért.

Gyűjts és NYERJ!

SZATEV Zöld hetet május 16.-tól 20-ig rendezik meg a Szepsi Csombor Márton Gimnázium, Szakképző és Általános Iskola közreműködésével. Nyitrainé Jurácsik Antónia igazgatónő elmondta a SZATEV ZÖLD Héten – az iskola udvarán elhelyezett hulladéktároló edényekbe gyűjthetik a diákok papír, pet palack és használt elemeket. A legtöbb hulladékot összegyűjtött csoportot, értékes ajándékokban részesíti a SZATEV Zrt. Csatlakozz, a Zöld Héthez Gyűjts és Nyerj Te is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!