Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.04.20. 10:10

Embercsempészt fogtak el a rendőrök - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást S. Waldemar Pawel 23 éves lengyel állampolgár ellen.

Nyíregyháza - A Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást S. Waldemar Pawel 23 éves lengyel állampolgár ellen. Az elkövető 2013. április 19-én délután jelentkezett kilépésre a Vállaj Közúti Határátkelőhelyen egy általa vezetett kisteherautóval. A határellenőrzés során kiderült, hogy a kisbusz rakterében egy 34 éves lengyel állampolgár van elbújtatva, aki Magyarországon való jogszerű tartózkodását, valamint személyazonosságát semmilyen okmánnyal hitelt érdemlően igazolni nem tudta. A rendőrök a két férfit a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!