Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.06. 16:43

Záhonyi tájékoztató a Nyíregyházi Főiskoláról

Záhony - Szerdán délelőtt Nagyné dr. Schmelczer Erika, a Nyíregyházi Főiskola Bölcsészettudományi és Művészeti Karának oktatási dékánhelyettese tartott tájékoztatót a továbbtanulási lehetőségekről a záhonyi középiskolában.

Záhony - Szerdán délelőtt Nagyné dr. Schmelczer Erika, a Nyíregyházi Főiskola Bölcsészettudományi és Művészeti Karának oktatási dékánhelyettese tartott tájékoztatót a továbbtanulási lehetőségekről a záhonyi középiskolában.A határvárosi Kandó Kálmán Középiskola és Dr. Béres József Kollégiumban idén több mint hetven diák érettségizik, akik közül számos tanuló tervezi tanulmányainak folytatását a felsőoktatási intézményekben. A dékánhelyettes a nappali tagozatos végzős diákoknak bemutatta a főiskola képzési profilját, valamint ismertette a felvételi keretszámokat és követelményeket.

A főiskola vezetői és képviselői ezekben a hetekben más középfokú oktatási intézményekben is tájékoztatást nyújtanak főiskolájuk jellemzőiről, sajátosságairól.

Tancsik Róbert

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!