Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.10. 10:54

Szórakozásból verekedés - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított Á. Tamás 22 éves és P. Imre 21 éves nyíregyházi, valamint L. István 28 éves kótaji lakosok ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított Á. Tamás 22 éves és P. Imre 21 éves nyíregyházi, valamint L. István 28 éves kótaji lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a három férfi 2013. február 9-én éjszaka az egyik nyíregyházi szórakozóhely előtt, előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazták egymást. A rendőrség a garázda személyeket a helyszínen elfogta, előállította, és gyanúsítottként kihallgatta.

Bozótvágóval és bottal fenyegetőztek

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei rendőrőrse felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást N. Béla 39 éves és N. Gyula 43 éves vasmegyeri lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2013. február 9-én délután elment egyik szintén vasmegyeri ismerősükhöz, ahol egyikük egy bozótvágót, míg a másik egy botot tartva a kezében lépett be az ingatlan udvarára, és az ott tartózkodókat megöléssel fenyegették meg. Az ott lakó 34 éves asszony többször távozásra szólította fel a két férfit, de azok nem engedelmeskedtek, ezért értesítette a rendőrséget. A rendőrök a két férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították, és gyanúsítottként kihallgatták, valamint egyiküket őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Biztonsági intézkedés

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Nyírmadai rendőrőrsének munkatársai 2013. február 10-én éjszaka Nyírmada belterületén, az úttesten fekve találtak rá egy erősen ittas állapotban lévő 30 éves nyírmadai nőre. A rendőrök a nőt biztonsági intézkedés keretében szolgálati személygépkocsival lakására szállították, és hozzátartozójának átadták.

Csalás miatt körözték

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai 2013. február 9-én elfogták, és őrizetbe vették V. Roland Jenő szamosangyalosi lakost, aki ellen csalás bűntett elkövetése miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság adott ki elfogatóparancsot.

Fatolvajok őrizetben

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást H. Krisztián encsencsi, S. József piricsei lakosok ellen, akiket a rendőrök tetten értek, amint egy Piricse és Nyírbéltek között található út melletti fasorból fát tulajdonítottak el. A rendőrök a két férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!