Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.04. 13:33

Hegyet-völgyet járnak a sóstóhegyi nyugdíjasok

Sóstóhegy - A sóstóhegyi nyugdíjasok évzáró taggyűlést tartottak. Szepesi Emil klubvezető beszámolt 2012-ben végzett tevékenységeinkről és pénzügyi helyzetünkről. Az elmúlt évben két orvosi előadást hallgattunk meg, sikeresen szerepeltünk a szépkorúak sportversenyén.

Sóstóhegy - A sóstóhegyi nyugdíjasok évzáró taggyűlést tartottak. Szepesi Emil klubvezető beszámolt 2012-ben végzett tevékenységeinkről és pénzügyi helyzetünkről. Az elmúlt évben két orvosi előadást hallgattunk meg, sikeresen szerepeltünk a szépkorúak sportversenyén. Kirándultunk Palócföldre, jártunk Tar községben, Mátraházán, Kékestetőn. Budapesten, nyáron Erdélyben voltunk. Saját tárgyainkból régiségkiállítást szerveztünk. Sütő-főző programjainkon sok tagunk vett részt. Többgenerációs együttműködés keretében a sóstóhegyi Szabó Lőrinc tagintézmény kisdiákjaival közös kézműves foglalkozásokat szerveztünk. Szereplőként részesei voltunk karácsonyi műsoruknak is. Megalakult a női népdalkör, „Vadrózsa” tánccsoportunk és a „Sóstóhegyi öregfiúk kórusa” több rendezvényen is fellépett, akik a városi „Ki mit tud”-on különdíjat kaptak. Könyvtárunkban 482 könyv és 103 videó kazetta várja az olvasni vágyó, vagy filmet kedvelő klubtagjainkat. Tagjaink rendszeres színházlátogatók. Kiadásaink nagy részét a tagok befizetéseiből finanszíroztuk, két pályázatunk sikeres volt, ami pénzügyi segítséget jelentett.

Lőkös Imréné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!