Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.16. 13:59

Az agrárifjúságért báloztak a Lippai János Szakközépiskolában

Nyíregyháza - Jótékonysági bált rendeztek péntek este Nyíregyházán a Lippai János Szakközépiskola támogatására.

Nyíregyháza - Jótékonysági bált rendeztek péntek este Nyíregyházán a Lippai János Szakközépiskola támogatására.A megnyitóban az iskola igazgatója, Gajdos István felidézte azokat az időket, amikor az iskolát alapították, nem hagyta ki azt az időszakot sem, amikor támogatókra talált. Igazgató úr reményét fejezte ki, hogy abból a keretből, amit a szaktárca felhasznál, a termelők mellett a képzésben dolgozók is részesülhetnek.

-A korábbi évben gyűjtött bevételből biztonsági eszközöket, füstjelzőt vettek, a mostani bál hasznából pedig a hollandiai cserediák kapcsolatok utazási költségeit egészítik ki az adományozók. Nem csupán a belépővel, hanem a tombolával is hozzájárultak ahhoz, hogy a jövő agrárifjúsága is színvonalas képzésben részesüljön.

A megnyitót követően a Jonatán mazsorett csoport kezdte a szórakoztató blokkot. A vacsora utáni táncot éjfélkor tombola követte.





Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!