Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.28. 09:51

Tolvajok őrizetben - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Mátészalka - A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított eljárást egy 17 éves, M. Csaba 31 éves, valamint M. Ferenc 34 éves ópályi lakosok ellen, akiket a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Szolgálat járőrei 2013. január 27-én kora délután tetten értek, amikor egy Ópályi és Nyírparasznya között található akácosból fát kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrök a tolvajokat, elfogásukat követően a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

Mátészalka - A Mátészalkai Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított eljárást egy 17 éves, M. Csaba 31 éves, valamint M. Ferenc 34 éves ópályi lakosok ellen, akiket a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Szolgálat járőrei 2013. január 27-én kora délután tetten értek, amikor egy Ópályi és Nyírparasznya között található akácosból fát kíséreltek meg eltulajdonítani. A rendőrök a tolvajokat, elfogásukat követően a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást B. Tibor 23 éves, R. Tibor 42 éves, valamint H. Pál 47 éves szamosszegi lakosok ellen, akik 2013. január 27-én délután bementek egy szamosszegi telephely nyitott melléképületébe, ahonnan több zsák száraz tűzifát tulajdonítottak el. Cselekményük közben a telephely tulajdonosa tetten érte az elkövetőket, és az egyenruhások kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A rendőrök a három tolvajt szabálysértési őrizetbe vették, és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítják.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított eljárást F. Péter 21 éves baktalórántházi lakos ellen, aki 2013. január 27-én délután egy vásárosnaményi nagyáruházból különböző értékeket kísérelt meg eltulajdonítani, amikor a biztonsági személyzet munkatársa tetten érte. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított eljárást T. Miklós 22 éves tunyogmatolcsi lakos ellen, aki 2013. január 27-én reggel a Holt-Szamos tunyogmatolcsi szakaszából több féle, nagy mennyiségű halat engedély nélkül fogott ki és tulajdonított el, melyet aztán értékesített E. Jenő 43 éves szintén helybeli lakosnak, akinek tudomása volt róla, hogy az általa megvásárolt hal lopásból származik. A rendőrség a tolvajt tulajdon elleni szabálysértés miatt, míg a felvásárlót orgazdaság elkövetése miatt őrizetbe vette.

Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!