Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.23. 08:55

Tolvajok őrizetben - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított szabálysértési eljárást E. László 29 éves laskodi lakos ellen, aki 2013. január 22-én egy nyíregyházi nagyáruházból különböző értékeket kísérelt meg eltulajdonítani, amikor az áruház biztonsági őre tetten érte, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított szabálysértési eljárást E. László 29 éves laskodi lakos ellen, aki 2013. január 22-én egy nyíregyházi nagyáruházból különböző értékeket kísérelt meg eltulajdonítani, amikor az áruház biztonsági őre tetten érte, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A nyíregyházi rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást Á. László 55 éves nyíregyházi lakos ellen, aki 2013. január 22-én délben egy nyíregyházi üzletből különböző élelmiszereket kísérelt meg eltulajdonítani, amikor az áruház biztonsági őre tetten érte, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás elkövetése miatt indított eljárást K. István tiszadobi lakos ellen, akit 2013. január 22-én délután a rendőrjárőrök tetten értek, amikor egy tiszadobi erdős területről fát vágott ki és azt megkísérelte eltulajdonítani. A rendőrök a férfit szabálysértési őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást J. József 29 éves, és K. János 24 éves tiszavasvári lakosok ellen, akiket 2013. január 22-én délután az egyenruhások tetten értek, amikor egy Tiszavasvári külterületén található erdőből fát vágtak ki, és az megkísérelték eltulajdonítani. A rendőrök a két férfit elfogásukat követően szabálysértési őrizetbe vették, és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítják.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Nyírlugosi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást L. Sándor 27 éves, valamint B. Péter 37 éves nyírmihálydi lakosok ellen, akiket 2013. január 22-én délután egy nyírgelsei mezőőr tetten ért, amikor egy Nyírgelse külterületén található erdőből fát próbáltak eltulajdonítani. A rendőrök a két férfit elfogásukat követően szabálysértési őrizetbe vették, és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítják.

Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!