Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.24. 15:23

Négyes karambol lassította a Ferenc körút forgalmát

Nyíregyháza - Egy kijavított kátyú volt a lényeges körülmény egy közlekedési balesetben csütörtök délután Nyíregyházán, amikor négy autó ütközött egymással.

Nyíregyháza - Egy kijavított kátyú volt a lényeges körülmény egy közlekedési balesetben csütörtök délután Nyíregyházán, amikor négy autó ütközött egymással.Az elsődleges információ szerint egymás mögött tartott a Ferenc körút páratlan oldalában a Kossuth utca felől a Dózsa György utca irányába több gépkocsi csütörtök délután Nyíregyházán. Egy kijavított kátyút jelzett egy bója a sáv közepén, ami előtt az elöl haladó Opel vezetője fékezett, mögötte egy másik Opel ment, azt egy Renault követte, a sort meg egy utánfutót vontató Dacia zárta.

Valamelyikük nem fékezett időben, mert a négy autó egymásnak ütközött. A rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítása érdekében. Az egyik autót csak vontatni lehetett, a többi saját kerekén távozhatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!