Szabolcs-Szatmár-Bereg

2010.10.04. 23:00

Mihály napi vásár az orosi Nefelejcs Óvodában

<p>Oros - Már hagyomány óvodánkban, hogy Mihály nap körül, ebben az évben október elsején Mihály napi forgatagot rendeznek a lelkes óvodapedagógusaink gyermekeinknek.</p>

A rendezvényt Kotán Miklósné vezető óvónő nyitotta meg, ahol beszélt a névnaphoz kapcsolódó népszokásokról. Ezt követően a csoportok kis műsorokkal léptek fel. Majd az udvaron a szülők által készített finom sütemények, az óvónők ügyes kezeit dicsérő játékok és dísztárgyak találtak gazdára a vásáron. Nagy sikere volt a zsákbamacskának is. A kicsik az évszakhoz kapcsolódó őszi munkákbólis ízelítőt kaptak, és tevékenykedhettek: diót törhettek, szőlőt préselhettek, kukoricát morzsolhattak.

A vásár bevételét a nevelési intézmény fejlesztésére, programok támogatására fordítják. Minden támogatónak és segítőnek köszönik felajánlásaikat és munkájukat - tájékoztatta a Szabolcs Online-t Faragóné Mátrai Zsuzsa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!