Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.11.24. 07:47

Dombrádi fiú a világ legjobb labdazsonglőrei között

<p>Egy dombrádi fiú lett a világ negyedik legjobb labdazsonglőre. Szerdán Brazíliában rendezték meg 44 ország résztvevőivel a freestyle foci-világbajnokságot, ahol mindössze egy hellyel maradt le a dobogóról a 19 éves szabolcsi fiú. &#160;<A href="http://video.szon.hu/video/33603/dombr--di-fi---a-vil--g-legjobb-labdazsongl--rei-k--z--tt" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Karászi Roland azt mondta a Független Hírügynökségnek, hogy az eredményhez négy év gyakorlásra volt szüksége. A harmadik helyért egy brazil fiúval párbajozott, és szerinte nem volt rosszabb nála, de a helyi fiúnak nagy volt a szurkoló tábora. A verseny egyébként párbajokból állt. Mindenki 20 másodpercig játszhatott. Aztán passzolniuk kellett, majd húsz másodperc után ismét megmutathatták, hogy mit tudnak. Összesen 3 percük volt arra, hogy az 5 tagú zsűrit meggyőzzék, ki a jobb.

Karászi Roland napi két órát edz azért, hogy a legjobbak között legyen. Azt mondja, meg sem fordul a fejében, hogy tudását valamelyik focicsapatban kamatoztassa. A 19 éves labdazsonglőr egyetemi tanulmányai mellett tovább folytatja a gyakorlást, és 2010-re már szeretne a világbajnoki döntőben párbajozni.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!