Sport

2017.06.01. 15:46

Országos döntőben a miskolci kézilabdás lányok

Miskolc - A Magyar Kézilabda Szövetség 2016-2017 évi leány, országos gyermekbajnokságának a döntőjébe jutott a Miskolci VSC U11 leány csapata!

Miskolc - A Magyar Kézilabda Szövetség 2016-2017 évi leány, országos gyermekbajnokságának a döntőjébe jutott a Miskolci VSC U11 leány csapata!Ebben a szezonban országosan 138 csapat nevezett a korosztályban. Alapszakasz, felsőházi rájátszás és országos elődöntő után jutott a miskolci csapat az ország legjobb nyolc együttese közé, ahol a Győri ETO KC, FTC, Tatabánya, Kozármisleny SE, Szeged, Szigetszentmiklós és a Tiszavasvári lesznek az ellenfelek.

A miskolci csapat célja a dobogós helyezés elérése.

A csapat tagjai: Vadászi Kincső, Gáspár Léda, Ortó Réka, Oláh Dalma, Lakatos Réka, Kurucz Kitti, Nádasi Dóra, Róde Zita, Czap Dorka, Szilágyi Anna, Técsi Patrícia, Kovács Zsuzsanna, Tardi Bianka, Varga Dalma, Orbán Bíbor, Pásztor Netti, Bodnár Kata, Udvari Dóra, edző: Kovács Gyula.

Sok sikert a lányoknak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!