Sport

2017.05.20. 11:50

Miskolc Steelers: Egyetlen csapatként százszázalékos a győri Cápák ellen

Felsőzsolca, Miskolc - A Miskolc Steelers a Győr Sharks csapatát fogadja szombaton délután Felsőzsolcán a HFL 4. fordulójában.

Felsőzsolca, Miskolc - A Miskolc Steelers a Győr Sharks csapatát fogadja szombaton délután Felsőzsolcán a HFL 4. fordulójában.

Miskolc Steelers – Győr Sharks (Felsőzsolca, szombat, 14.00)

Eaton Demetrius Lamar, a Steelers vezetőedzője: – A harmadik győzelmünkkel elsőként rájátszás résztvevők lettünk, egyetlen csapatként százszázalékos a teljesítményünk. Még egy nyert mérkőzéssel biztossá válna a hazai pálya előnye. A szombati ellenfelünk a Győr Sharks, a magyarországi amerikai focinak egy meghatározó csapata. A szezonjuk nem jól kezdődött, de az elmúlt fordulóban szerzett győzelmüknek és a körbeveréseknek köszönhetően ők is kiharcolhatják a rájátszást érő helyezést. Nem szabad lebecsülni őket, koncentráltan, százszázalékos teljesítményt kell nyújtani. Úgy kell játszanunk minden mérkőzésen, mint egy döntőn. Reméljük, a kilátogató szurkolók segítenek egy újabb győzelemhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!