Sport

2017.01.23. 09:15

A gól nélküli után irány a spanyol tengerpart

Miskolc - A Diósgyőr a mai napot utazással tölti: edzőtáborba megy.

Miskolc - A Diósgyőr a mai napot utazással tölti: edzőtáborba megy.

Az NB I-ben szereplő DVTK szombaton edzőmeccset játszott, az NB II-es Balmazújvárosi FC vendége volt. A gól nélküli találkozón az első keret tagjai közül néhányan nem léptek pályára, Ugrai, Boros és Daushvili sérülés miatt nem játszott, Ternován műtéte, Nemes pedig betegsége után nem volt bevethető. Rados kapus pihent, mert ő a szerdai edzőmeccsen védett, a harmadik kapus Bukrán, valamint Karan és Mahalek úgy volt, hogy a tartalékcsapat edzőmeccsén szerepel, de az NB III-as gárda szombatra tervezett hazai felkészülési mérkőzése végül elmaradt. A Balmazújváros ellen szerepelt kezdőcsapatot hat helyen változtatta meg meccs közben a Diósgyőr szakvezetője, az első félidőben kényszerű ok miatt, ugyanis Lipták bokasérülést szenvedett. A DVTK-nak ez volt a spanyolországi edzőtáborozása előtt az utolsó edzőmeccse, ugyanis a piros-fehérek már tegnap éjszaka útra keltek, hogy ma korán reggel repülővel elutazzanak, és a Valenciához közeli Oropesa del Maron elfoglalják a szállásukat. A Diósgyőr a 11 napos távolléte alatt négy edzőmeccset tervez, és három ellenfele már ismert. Elsőként szerdán, 16 órától a spanyol negyedik vonalbeli CD Castellón ellen lép pályára.

ÉM-BCS


Jegyzőkönyv

Balmazújvárosi FC – Diósgyőri VTK 0-0

Balmazújváros, zárt kapuk mögött. V.: Szilágyi S.

Diósgyőri VTK: Antal – Eperjesi, Lipták (Oláh B., 34.), Jagodinskis, Tamás M. – Busai (Kitl, 54.), Nono Villar (Szabó I. B., 62.), Elek – Vela (Makrai, 52.), Szarka (Novothny, 46.), Fülöp (Bacsa, 46.). Vezetőedző: Horváth Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!