Sport

2016.12.20. 12:54

Elismerés: Szabó Martin lett a legjobb U19-es

Miskolc - A Miskolc Steelers játékosa bizonyult korosztálya legjobbjának.

Miskolc - A Miskolc Steelers játékosa bizonyult korosztálya legjobbjának.

Budapesten rendezte meg díjátadó ünnepségét múlt pénteken a Magyar Amerikai Futball Szövetség (MAFSZ), az eseményen díjazták valamennyi korosztály (felnőtt, U19, U17) legjobbjait.

Jordan is jelölt volt

A szövetség hetekkel ezelőtt mindegyik bajnokságból megjelölt három-három futballistát, akikre szavazhattak az interneten a szurkolók, szimpatizánsok. Az „Év felnőtt játékosa” címet a Budapest Cowbells sportolója, Czirók Márton érdemelte ki, a legjobb háromban volt a bajnok Miskolc Steelers irányítója, Vasyl Jordan is. Az U19-esek között szintén érdekeltek voltak az „acélosok”, itt azonban győzni tudott a pontvadászatban csapatával ezüstérmet elérő Szabó Martin (defensive back, irányító). A miskolciak fiatalja meghatározó embere volt a védelemben a Steelersnek, és bekerült a felnőttválogatottba is – részese volt az első sikernek a lengyelek ellen.

A díjátadón a borsodi klubot még Aggod Péter koordinátor képviselte, az elismeréseket pedig Boda Gábor, a MAFSZ elnöke adta át a legjobbaknak.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!