Sport

2016.10.15. 13:09

Kupameccsel kezdi a szezont az MVSC

Miskolc - A női röplabda Magyar Kupa 1. fordulójában új otthonában, a Herman-gimnázium csarnokában játszik a Miskolci VSC-MVSI szombaton délután.

Miskolc - A női röplabda Magyar Kupa 1. fordulójában új otthonában, a Herman-gimnázium csarnokában játszik a Miskolci VSC-MVSI szombaton délután.

Miskolci VSC-MVSI – 1. MCM Diamant Kaposvári Egyetem

(Miskolc, Herman-gimnázium tornaterme, szombat, 15.00)

Kerekes Attila, a miskolciak edzője:Az NB II-ben rajtoló csapatunk kupamérkőzéssel kezdi a szezont, új helyen, a Herman-gimnázium csarnokában, bár van olyan játékosunk, aki már pályára lépett itt, jó tíz éve, a junior országos négyes döntőben. A keretünk, mindenkit belevéve 13 főből áll, ekkora létszámmal már lehet dolgozni, bár a felkészülési szakaszban kevés edzést tudtunk tartani betegség, munkahelyi elfoglaltság és egyéb tényezők miatt. Tehát vannak kérdőjelek, nem állt még össze a játékunk a hiányzások miatt, ám ennek ellenére bizakodva várom ezt a meccset, amely a bajnoki rajt előtt egy komoly erőfelmérő lesz. A Kaposvár nagyon megerősödött, több új játékost igazoltak a holtszezonban, köztük egykori röplabdázónkat, Sitkey Mariannt. A találkozó megtekintése díjtalan, várjuk a sportágat szerető szurkolókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!