Sport

2016.02.15. 13:24

ÓAM-Ózdi KC: ez is iksz, mint ősszel

Ózd - A két csapat kecskeméti találkozójához hasonlóan ezúttal sem bírt egymással az ÓAM-Ózdi KC és a KTE-Kisokos együttese a férfi kézilabda NB I/B-ben.

Ózd - A két csapat kecskeméti találkozójához hasonlóan ezúttal sem bírt egymással az ÓAM-Ózdi KC és a KTE-Kisokos együttese a férfi kézilabda NB I/B-ben.

A két gárda egy végig szoros, kiélezett mérkőzés után osztozott meg a bajnoki pontokon. A piros-kékek jól indították a találkozót, az első harminc perc után háromgólos előnnyel vonultak pihenőre. A fordulás után azonban a Kecskemét felzárkózott, a hajrában fordított, a végén az ÓAM-Ózdi KC-nak kellett kapaszkodni a döntetlenért.

Jegyzőkönyv

ÓAM-Ózdi KC – Kecskeméti TE-Kisokos

29-29 (18-15)

Ózd, 500 néző. V.: Dobrovits, Tájok.

ÓAM-Ózdi KC: TÓTH K. – CUPKOVIC (9), Frey T. (-), HORVÁTH SZ. (4), Szilágyi D. (2), Fekete L. (7), Barta D. (2). Csere: Losonczi (k), Sándor R. (3), Menyhárt (-), Nyeste B. (2), Kóródi K. (-), Dukic (-). Edző: Szakál György.

Kecskeméti TE-Kisokos: Kisék – Miss Z. (6), Gyárfás M. (3), Éliás G. (2), Burik (-), FÜLEKI Á. (5), Berkes G. (2). Csere: ZAKLAJDA (k), Szabó B. (-), MILOVITS M. (8), Scheuring B. (1), Bencsik (-), Petrik Varga (2), Harkai (-), Horváth A. (-). Edző: Ocsovai Zsolt.

Szakál György: - Közelebb álltunk a győzelemhez, de a végén nekünk kellett örülni a döntetlennek. Az emberelőnyös helyzetek kihasználásán múlt az egész mérkőzés, kritikus időszakokban hoztunk rossz döntéseket, ezért meg kellett elégednünk az egyik ponttal.

Ocsovai Zsolt: - Előzetesen is úgy gondoltam, hogy egy nagyon szoros mérkőzés lesz ez is. Mind a két csapat komoly játékerővel rendelkezik. Összességében elégedettek vagyunk, mert Ózdon soha nem volt, és most sem egyszerű pontot szerezni.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!