Sport

2015.10.24. 23:54

A tizedikért száll harcba Nagy Nikoletta

Ózd - Pályafutása tizedik magyar bajnoki címét szerezheti meg Nagy Nikoletta.

Ózd - Pályafutása tizedik magyar bajnoki címét szerezheti meg Nagy Nikoletta.

Az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club válogatott versenyzője a hétvégén, a tatabányai ob-n gyűjtheti be az újabb fényes medált. A hölgyek 63 kilogrammos súlycsoportjában abszolút favoritnak számít, edzője is magabiztos győzelmet vár tőle.

- Mivel nincs magyar női csapat, ezért a világbajnokságra idén nem utazik Nikoletta, ez lesz az esztendő fő versenye – árulta el Fekete József, az Ózdi SFC elnöke, Nagy Nikoletta edzője. – Abban a ritmusban készültünk az ob-re, mint korábban, tanítványom jó formában várja a hazai bajnokságot. Szombaton remélem sporttörténelmet írunk, mert a városban biztos, de még megyei szinten is nagyon ritka, hogy valaki tíz magyar bajnoki címmel büszkélkedhessen.

Az Ózdi SFC egyébként népes kontingenssel utazik Tatabányára, hiszen Fekete József hét súlyemelővel képviseli az egyesület és a város színeit. A teljes mezőny két legfiatalabb emelője is ózdi lesz: az egyaránt 13 esztendős Szőcs Anett és Terebesi Adrián személyében. Előbbi akár éremesélyes is lehet az országos bajnokságon.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!