Sport

2015.07.11. 14:10

Kérdéses az NB I-ben szerepelt BVSE jövője

Arló, Miskolc, Ózd, Szerencs - Még nem zárult le a nevezés, ám sok minden már körvonalazódik.

Arló, Miskolc, Ózd, Szerencs - Még nem zárult le a nevezés, ám sok minden már körvonalazódik.Július 14-ig lehet nevezni a különböző asztalitenisz-bajnokságokba, a következő 2015/2016-os szezonra, s amint azt Barták Lászlótól, a B.-A-Z. Megyei Asztalitenisz Szövetség elnökétől megtudtuk: nem kapkodják el a csapatok a dokumentumok leadását.

A tavalyi szezonban az NB I Keleti csoportjának 6. helyén végző Borsod Volán SE jövője kérdésessé vált, ennek ellenére beadja a nevezését az első osztályba a Volán, ugyanakkor az eddig harmadik vonalban vitézkedő Borsod Volán II. nem nevez a 2015/2016-os szezonra.

Megyei csapataink közül a Diósgyőri ASE már beadta indulási szándékát az NB II-es bajnokságba, és vélhetően az Ózd Városi SE is minden gond nélkül elindul a következő szezonban. Az NB III Észak-Magyarország B csoportját megnyerő, és így feljutó Szerencs Városi SE immáron az NB II-es bajnokságban indul. Az is biztossá vált, hogy az Arlói SE nem vállalja tovább az NB III-as bajnokságot, így ők megyei szinten szerepelnek a következő kiírásban.

Az asztalitenisz-pontvadászat 2015/2016-os szezonja szeptember első hétvégéjén veszi kezdetét.

ÉM-SZAK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!