Sport

2015.07.24. 08:40

A DVTK a régióban terjeszkedik

Miskolc - Leisztinger Tamás hamarosan még egy nagy dobást ígér a sportszerető közvéleménynek.

Miskolc - Leisztinger Tamás hamarosan még egy nagy dobást ígér a sportszerető közvéleménynek.A miskolci városházán tartott sajtótájékoztatón részt vett Leisztinger Tamás, a DVTK háttértulajdonosa, akinek mind az alpolgármester, mind az egyesületi elnök köszönetet mondott az együttműködéshez nyújtott segítségéért.

Látványos lesz

A szerződés-aláírási ceremóniát követően arról kérdeztük a nagybefektető-üzletembert, hogy a jövőben kívánja-e még bővíteni a DVTK már most is népes családját, amire így felelt:

– A jégkorongozókkal történt megállapodásunkat követően nem ért véget térbeli terjeszkedésünk. Nógrád megye és Salgótarján után a hevesi régióval és közelebbről Egerrel fogunk majd össze a labdarúgás fejlesztése érdekében. Arra szeretném emlékeztetni a sportkedvelőket, hogy a labdarúgók és a jégkorongozók mellett már „vannak” birkózóink, futsalosaink, kosarasaink és sakkozóink is. A felsoroltak közül az utóbbi kivételével valamennyi műfaj tagjai első vonalasak, de meggyőződésem, hogy a hatvannégy kockás képviselőink jövő tavasszal megnyerik az NB I/B-s bajnokságot és ők is élvonalbeliek lesznek. Hokis szerepvállalásunkról annyit, hogy a Macik Európába tartanak, még jobb, még színvonalasabb pontvadászatba vágynak, ebbéli útjuk során pedig értelemszerűen több pénzre van szükségük a jelenlegitől. Munkájukat támogatom, partner vagyok abban, hogy fejlődjenek, és a jelenlegi szintjükről még tovább lépjenek. Ami pedig családunk gyarapodását illeti: a közeljövőben lesz még egy nagy, szó szerint látványos dobásunk.

ÉM-KT



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!