Sport

2015.05.11. 11:30

MVLC: A miskolci szurkolók is segítettek a fővárosi győzelemben

A férfi vízilabda OB I/B 1-6. helyért zajló rájátszás 2. fordulójában a Ybl Waterpolo Club vendége volt a PannErgy-Miskolci VLC csapata.

A férfi vízilabda OB I/B 1-6. helyért zajló rájátszás 2. fordulójában a Ybl Waterpolo Club vendége volt a PannErgy-Miskolci VLC csapata.

Jegyzőkönyv

Ybl Waterpolo Club – PannErgy-Miskolci VLC

9-13 (1-3, 5-5, 1-2, 2-3)

Budapest, 300 néző. V.: Petik, Mucskai.

PannErgy-MVLC: Bendes – Hegedűs B. (-), Hegedűs I. (-), Jakab D. (2), Somlai (1), Hazui (2), Keresztúri (-). Csere: Benedek (k), Kerschbaum (1), Kovács Z. (1), Salamon (4), Szilvasán (-), Jakab L. (2), Major (-). Edző: Szilágyi Péter.

Szilágyi Péter: – A játékvezetők igyekeztek megfogni az indulatokat, mivel a nagy tét miatt sok volt a test-test elleni küzdelem, amiből mi jöttünk ki jobban. A mérkőzés elején elléptünk 1-5-re, aztán kicsit közelebb került hozzánk a hazai csapat, de befogni nem tudtak bennünket. A mérkőzés nagy részében fegyelmezettek voltunk, de becsúszott egy-két fegyelmezetlenség is, amikkel a saját sorsunkat nehezítettük meg. Köszönjük, hogy mintegy száz szurkolónk eljött Budapestre és buzdítottak bennünket.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!