Sport

2015.03.18. 19:27

Videó: Diósgyőri győzelem a hétközi edzőmeccsen

Miskolc - Edzőmeccset játszott szerdán – hazai környezetben – a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó csapata. A piros-fehérek ellenfele a másodosztályú Balmazújvárosi FC volt.

Miskolc - Edzőmeccset játszott szerdán – hazai környezetben – a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó csapata. A piros-fehérek ellenfele a másodosztályú Balmazújvárosi FC volt. Az összecsapást az indokolta, hogy a két bajnoki összecsapás között (a Diósgyőr múlt pénteken játszott a Pécs ellen, legközelebb pedig vasárnap lép pályára Debrecenben) hosszú a szünet – illetve játszottak azok, akik kevés szóhoz jutottak eddig, továbbá fiatalok.



Jegyzőkönyv

Diósgyőri VTK – Balmazújvárosi FC 1-0 (0-0)

DVTK: Rados – Eperjesi, Alves, Csicsvári (Németh M., 59.), Nemes – Egerszegi, Ho-Young – Bognár, Jenner, Gosztonyi (Takács, 46.) – Griffiths. Vezetőedző: Sivic Tomislav.

G.: Takács (69.).


Azt a célt szolgálta a mai mérkőzés, hogy azok a játékosok, akik kevesebbet játszottak a közelmúltban, ismét felvegyék a meccsritmust. Azt gondolom, megfelelő edzés volt, ahol meg kellett találni a kulcsot a védekező ellenfélhez. Helyzeteket alakítottunk ki, a mérkőzés megfelelt annak, amit előzetesen elterveztünk - nyilatkozta a mérkőzés után Sivic Tomislav vezetőedző a klub honlapjának.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!