Sport

2015.02.18. 19:20

Ligakupa: DVTK vs. Bp. Honvéd - Edzői nyilatkozatok

"<em>Hasznos, tanulságos meccs volt, de még van kilencven perc, akkor fogunk számot vetni</em>" - nyilatkozta Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Budapest Honvéd elleni Ligakupa-nyolcaddöntő első mérkőzése után.

"Hasznos, tanulságos meccs volt, de még van kilencven perc, akkor fogunk számot vetni" - nyilatkozta Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Budapest Honvéd elleni Ligakupa-nyolcaddöntő első mérkőzése után.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): – Ez a pofon jó időben jött... Sok hibával játszottunk, az első gól rajzfilm kategóriába illett, miként a második és a harmadik is. Ez elég sok hiba, hogy ezzel nyerjünk egy szervezett Honvéd ellen. Az első félidőben volt egy olyan periódus, amikor szépen játszottunk, akkor azt gondoltam, fordítani is tudunk. Hasznos, tanulságos meccs volt, de még van kilencven perc, akkor fogunk számot vetni.

Marco Rossi (Budapest Honvéd): – Jó mecset játszottunk, megérdemelten nyertünk, annak ellenére, hogy voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amikor szenvedtünk. Ma az ellenfélnél motiváltabbak voltunk, ezért lehettünk sikeresek.



Miskolc/Budapest, 2015. február 18., szerda (MTI) - Győzelemmel tért vissza a Budapest Honvéd kispadjára Marco Rossi: az olasz szakember tanítványai szerda este 3-2-re nyertek a Diósgyőri VTK otthonában a labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. tovább »

Miskolc - A labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Diósgyőri VTK gárdája a Budapest Honvéd együttesét fogadta szerdán 16 órától az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!