Sport

2015.02.17. 18:30

DVTK: Gosztonyi az új cséká

Miskolc - Elek Ákos és Kádár Tamás távozása után új csapatkapitányt kellett választania Sivic Tomislav vezetőedzőnek.

Miskolc - Elek Ákos és Kádár Tamás távozása után új csapatkapitányt kellett választania Sivic Tomislav vezetőedzőnek.Gosztonyi András lett a DVTK új csapatkapitánya, aki így nyilatkozott a szezon előtt: ,,Kulcsjátékosok mentek, de akik érkeztek majdhogynem ugyanazt a szintet képviselik. A bajnokságban szeretnénk ott maradni a dobogón, a Ligakupára bár sokan mondják, hogy csak Ligakupa, de higgyék el: nagyon jó érzés azt megnyerni. Annak pedig nagyon örülök, hogy rám esett a választás, hogy én lettem a csapatkapitány ez büszkeséggel tölt el, és nagy megtiszteltetésnek tartom.”

Azt is megkérdeztük a középpályástól, hogy meddig lesz, lehet csapatkapitánya a DVTK-nak, utalva ezzel arra, hogy a nyáron lejár a szerződése.

,,Nekem most azzal kell foglalkozzak, hogy a csapatnak minél jobban menjen, hogy a Ligakupában tovább jussunk, a bajnokságban jól szerepeljünk, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz.”

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!