Sport

2014.12.26. 11:21

Miskolci Jegesmedvék: Hokirangadó jön, bejglivel

Miskolc - Karácsony másodnapján hazai környezetben lépnek jégre a Miskolci Jegesmedvék jégkorongozói.

Miskolc - Karácsony másodnapján hazai környezetben lépnek jégre a Miskolci Jegesmedvék jégkorongozói.A Macik december 26-án, pénteken 19 órától Mol ligás találkozót játszanak a jégcsarnokban a Dab.Docler ellen.

Kiéheznek

– Ilyenkor az emberek ki vannak éhezve a sportra és ez a kluboknak is kifizetődő – mondta Majoross Gergely, a sárga-feketék vezetőedzője. – Hétfőn, kedden és szerdán nem tartottam edzést a fiúknak, akik az eredeti terv szerint december 23-án is játszottak volna. Ezt a mérkőzést azonban már letudtuk, így jöhet a 26-i fellépésünk. Most lehetőség maradt arra, hogy három napot kiadjak a keret tagjainak, akik természetesen belátásuk szerint egyénileg azért tréningeznek majd az ünnepek alatt is. Százszázalékosan megbízom bennük, mivel profik, tudják a dolgukat, nem kell őket figyelmeztetnem semmire.

Szervezetten

A dunaújvárosi Acélbikákkal a Jegesmedvék hagyományosan nagy csatákat vívnak, s a szakvezető most is erre számít. – Ellenük mindig felfokozott hangulatú mérkőzést játszunk – folytatta Majoross Gergely. – Hiszem, hogy most is ez a plusz töltet jellemzi majd az összecsapást. Mi odatesszük magunkat, remélem, hogy a szurkolók megtöltik a házat, sokan kijönnek a derbire. Hazabeszélek, amikor megjegyzem: karácsony másodnapjának estéjén kikapcsolódhatnak, a kellemest összeköthetik a hasznossal, szórakozhatnak egy jót. A Dab.Docler ellen eddig minden meccsünkön rendben voltunk, de sajnos nem mindig nyertünk. Most szervezett játékot várok és kérek fiaimtól, s ha ezt nyújtják, akkor színvonalas meccsnek nézünk elébe és begyűjtjük a három pontot.

ÉM-KT

A csatár futni is fog

„Karácsonyi hoki? – kérdezett vissza Miskolczi Márk, a Macik csatára. – Profik vagyunk, ez a dolgunk, erre vállalkoztunk, családjaink is megszokták már ezt a menetrendet és tempót, vagyis nincs ezzel semmi gond. Nem esszük tele magunkat töltött káposztával és bejglivel, mert ez nem lenne jó hatással a teljesítményünkre. Az egyéni edzésről pedig annyit, hogy mindenki maga dönti el, mit csinál, én futni egészen biztosan fogok.”


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!