Sport

2014.06.26. 12:40

Zoran Kostic szombatig még gondolkodhat

Miskolc - A kiszemelt játékos és a volt diósgyőri is Újpesten kötött ki.

Miskolc - A kiszemelt játékos és a volt diósgyőri is Újpesten kötött ki.A DVTK-tól e hónap elején távozott sportigazgató, Kovács Zoltán nagy lendülettel dolgozik az Újpestnél a csapatépítésen. Kedden egy olyan játékos szerződtetését jelentették be a lila-fehéreknél, aki néhány hete szóban már megállapodott a DVTK-val, szerdán pedig egy Diósgyőrből távozott védővel kötöttek kontraktust. Utóbbi, vagyis Vadász Viktor Újpestre szerződése látszólag sima ügy, hiszen a labdarúgó szerződése lejárt a DVTK-nál, és így szabadon távozhatott, de hogy kinek és miért nem kellett a három és fél éven át az Andrássy úton szerepelt 27 éves védő, azzal kapcsolatban különböző verziók keltek szárnyra, de a mai technikák alkalmazása nem ad reményt arra, hogy megtudjuk az igazságot.

Hiába kérdeztük

Arra van némi esély, hogy a Haladástól Diósgyőr „érintésével” Újpestre szerződött Nagy Gábor útjáról valamivel többet megtudjunk, egy nap múlva. Mert most hiába kérdeztük arról Árki Gábort, a DVTK sportigazgatóját, hogy hol siklott ki ez az ügy, ki állította át a váltót a 24 éves futballista ideszerződése előtt, választ nem kaptunk. Csak halvány ígéretet, hogy kapunk kommentárt arra, a hozzánk eljutott információra, mely szerint a játékos megbízási szerződést kötött egy játékosügynökkel, hogy letárgyalja neki a DVTK-hoz való szerződését, amit a megbízott el is végzett, de amikor alá kellett volna írni a megállapodást, a labdarúgó már tétova volt, majd nem sokkal később egy új menedzser tűnt fel mellette, aki Újpestre ajánlotta be, ahol tárt karokkal fogadták. Lehet, hogy a pénz térítette el az ifjút, és valószínűleg ez az, ami miatt a DVTK-val Bükön táborozó középpályásnak, a szerb Zoran Kosticnak még nem biztos a jövője.

– Részben azért jöttem Bükre, hogy újra tárgyaljak Kosticcal – mondta Árki Gábor sportigazgató az Észak-Magyarországnak. – A mostani találkozón, a korábbi megbeszélésünkön tett ajánlatunkon javított változatot tártam elé. Abban maradtunk, hogy az edzőtábor zárásig, vagyis szombatig átgondolja, hogy ez megfelelő-e a számára.

ÉM


DVTK: jöttek, mentek

Távozott, távozik: Futács Márkó (Mersin Idmanyurdu, Törökország), Vadász Viktor (Újpest FC), Mohamadou Abdouraman (kameruni, ?), Augusto Batioja (ecuadori, ?), Gohér Gergő (?).


Érkezett: Antal Botond (Kaposvári RFC), Bori Gábor (MVM-Paks), Németh Milán (Lombard Pápa TFC), Drazen Okuka (szerb, Kaposvári RFC).


Kérdéses a jövője: Zoran Kostic (szerb), Gelei Vince, Nenad Rajic (szerb).


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!