Sport

2014.06.04. 10:40

Mezőkövesd Zsóry FC: marad Tóth László

Mezőkövesd - Kedden eldőlt, hogy a vezetőedző további egy esztendőre a matyóvárosiak labdarúgóinál marad.

Mezőkövesd - Kedden eldőlt, hogy a vezetőedző további egy esztendőre a matyóvárosiak labdarúgóinál marad.Kedden este vált ismertté, hogy az utolsó három NB I-es találkozón a Mezőkövesd Zsóry FC együttesét irányító Tóth László marad a sárga-kékek szakvezetője.

– Egy évre állapodtunk meg – mondta érdeklődésünkre Bocsi Anna, az élvonalbeli gárdát fenntartó gazdasági társaság ügyvezető igazgatója, aki ezután a játékosokkal kapcsolatos „pletykákról" közölte: – Hozzánk is eljutnak azok a hírek, melyek szerint Horváth Tamás és Harsányi Zoltán a Puskás Akadémiához igazol, aztán másokról, például Bognár Istvánról is sokat beszélnek. Velük kapcsolatban az az igazság, hogy minket még senki nem keresett meg egyik klubtól sem. Mi természetesen kapcsolatban állunk és tárgyalunk játékosainkkal, velük kapcsolatban viszont még nem szolgálhatok konkrétumokkal.

Eltolják a pályát

Az ügyvezető igazgató a sporttelepükön hamarosan kezdődő munkálatokról is beszámolt. Tavaly már elmondták, hogy pályájukat nyugati irányba tolják el, ehhez két hét múlva hozzákezdenek, így felszabadul a még beépítetlen lelátó előtti rész, ennek következtében az aréna napos oldalát is megépíthetik.

– Azt pillanatnyilag még nem tudjuk pontosan megmondani, hogy ehhez a hiánypótló munkához mikor kezdünk hozzá – folytatta Bocsi Anna. – Lehetséges, hogy már a nyáron, s ha így lesz, akkor az építési területet egyszerűen elkerítjük. Az ezzel kapcsolatos döntést társadalmi elnökünk, Tállai András várhatóan hamarosan meghozza.

Június 23-án

Az ügyvezető igazgatótól kedden este megtudtuk még, hogy az NB I-ből kiesett alakulat (amelynek egy óvása fut az MLSZ-ben...) június 23-án, hétfőn kezdi a felkészülést az őszi idényre.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!