Sport

2014.05.23. 11:01

Méltányossági kérelem az MLSZ-hez

Miskolc  - A DVTK méltányossági kérelemmel fordult a Magyar Labdarúgó Szövetséghez annak érdekében, hogy Sivic Tomislav a kispadról irányíthassa csapatát a Magyar Kupa-döntőn.

Miskolc  - A DVTK méltányossági kérelemmel fordult a Magyar Labdarúgó Szövetséghez annak érdekében, hogy Sivic Tomislav a kispadról irányíthassa csapatát a Magyar Kupa-döntőn.Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága csütörtöki ülésén hat hónapra eltiltotta Sivic Tomislavot, a DVTK vezetőedzőjét mindennemű labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől. Az ítélet értelmében már a csütörtöki edzést sem ő vezette és a vasárnapi Magyar Kupa-döntőt is csak a lelátóról tekintheti meg.

A rendkívül szigorú fegyelmi büntetés ellen a határozat kihirdetés után a fellebbezés bejelentésre került, azonban ennek nincs halasztó hatálya.

A fentiek miatt Szabó Tamás, DVTK ügyvezetője csütörtök este méltányossági kérelemmel fordult az MLSZ vezetéséhez, amelyben kérvényezte, hogy Sivic Tomislav eltiltását a fellebbezés elbírálásáig függesszék fel és a kispadról irányíthassa csapatát a magyar labdarúgás ünnepén.

"Bízunk a Magyar Labdarúgó Szövetség jóindulatában, és abban, hogy Sivic Tomislav 34 után ismét Magyar Kupa-győzelemre vezetheti a DVTK csapatát!" - olvasható a DVTK hivatalos honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!