Sport

2014.04.19. 00:11

Kádár Tamás: Kifelé a gödörből

A vasárnapi Mezőkövesd Zsóry FC - Diósgyőri VTK bajnoki előtt a piros-fehérek válogatott védője, Kádár Tamás latolgatta az esélyeket.

A vasárnapi Mezőkövesd Zsóry FC - Diósgyőri VTK bajnoki előtt a piros-fehérek válogatott védője, Kádár Tamás latolgatta az esélyeket.- Ez minden játékos életében előfordul... - kezdte Kádár Tamás, akinek volt egy rosszabb periódusa. - Van hogy jobban megy, van, hogy kevésbé, de azt hiszem, az elmúlt mérkőzéseken a jobbak között voltam. A Puskás Akadémia ellen a második félidő nem igazán ment, ezt belátom, azon vagyok, hogy kilépjek a gödörből, ez úgy érzem sikerült. A terhelést bírom, a fejem pedig teljesen tiszta. A vasárnapi meccs is olyan lesz, mint a Kaposvár elleni, mert a Kövesd is a bennmaradásért küzd. Mindkét csapat szerintem a játékra fog törekedni telt ház előtt, bízom benne, hogy három ponttal tudunk távozni.

ÉM


[poll id="654"]


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!