Sport

2014.03.18. 12:43

Mezőkövesd-Zsóry FC: Az elnök senkinek nem adott ultimátumot

A Mezőkövesd Zsóry FC – Újpest FC vasárnapi NB I-es labdarúgó találkozónak utóélete is volt.

A Mezőkövesd Zsóry FC – Újpest FC vasárnapi NB I-es labdarúgó találkozónak utóélete is volt.Az 1-0-ás vendégsikerrel végződött meccs utáni sajtótájékoztatón Véber György vezetőedző meglehetősen elkeseredetten nyilatkozott. A tréner többek között kijelentette: „Fogy az időnk és meglehet, hogy az enyém is.”

Nem sokkal később Tállai Andrásnak, a klub elnökének irodájában az első számú vezető mellett Bocsi Anna és Hagyacki József ügyvezető igazgatók, valamint Véber György hosszú, jóval több, mint egyórás beszélgetést folytatattak. Az elhangzottakról kérdeztük Tállai Andrást, aki érdeklődésünkre ezt mondta:

– Értékeltük eddigi szereplésünket, majd arról diskuráltunk, hogy miképpen tudunk bennmaradni, ennek elérése érdekében miben kell javulnunk és természetesen szóba kerültek az egyéni teljesítmények is – közölte a klubelnök.

A sportvezetőtől azt is megkérdeztük, hogy a második tavaszi hazai vereségüket követően adott-e valakinek ultimátumot, mire Tállai András úgy felelt, hogy a tanácskozáson nem került szóba senkinek a leváltása, vagy elküldése.

A sárga-kékek legközelebb szombaton délután a Puskás Akadémia FC együttesének vendégeként javíthatnak.

ÉM


Mezőkövesd - A Mezőkövesd Zsóry FC vs. Újpest FC (0-1) NB I-es labdarúgó mérkőzés után a két vezetőedző, Véber György és Vignjevic Nebojsa értékelték a látottakat.


Mezőkövesd - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 20. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája az Újpest FC csapatát fogadta vasárnap 14:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítunk a Borsod Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!