Sport

2014.02.28. 16:46

Online jegyvásárlás: most még nem

A technikai közbeszólt, várni kell még az otthoni jegynyomtatásra.

A technikai közbeszólt, várni kell még az otthoni jegynyomtatásra.A Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint a vasárnap 18.30-kor kezdődő DVTK – DVSC-TEVA NB I-es futballbajnokira a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon mindkét csapat szurkolói kényelmesen megvásárolhatják jegyeiket, az online jegyvásárlás viszont technikai okokból szünetel. A hazai belépőket elővételben a DVTK Ajándékbolt üzleteiben lehet megvásárolni, míg a meccs napján a stadion pénztárai már 8 órakor kinyitnak. A hazai jegyek 1200-2900 forintba kerülnek. A vendégjegyek egységesen 1200 forintba kerülnek ezeket elővételben csak Debrecenben lehet megvásárolni, mert a stadion adottságai, és a biztonsági rendőrséggel lefolytatott egyeztetéseket követően a helyszínen nem értékesítenek vendég bilétákat. Ezúttal is arra kérik a szurkolókat, hogy ne pár perccel a meccs kezdése előtt érkezzenek a stadionhoz, mert több ezer ember beléptetéséhez időre van szükség.

Arról, hogy az előzetes tervekkel ellentétében miért nem lehet mégsem online módon jegyet vásárolni a meccsre, erről Sípos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője a következőket nyilatkozta:

– Szerettük volna már most biztonságosan működtetni az online jegyértékesítő rendszert, és ennek szellemében jeleztük szerdán, a szurkolók, a klubok és a szövetség képviselőinek összejövetelén, hogy erre már most is lesz lehetőség, de sajnos technikai okokból ez mégsem lehetséges. Remélhetőleg a következő forduló előtt az online jegyvásárlásra már lesz mód.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!