Sport

2014.01.11. 13:37

Kádár-jövő: jelenleg a DVTK-nál képzeli el

Sok jó egyéni teljesítmény volt a DVTK NB I-es labdarúgócsapatában a szezon első felében, többek között a védelemben Kádár Tamás nyújtott remek produkciót.

Sok jó egyéni teljesítmény volt a DVTK NB I-es labdarúgócsapatában a szezon első felében, többek között a védelemben Kádár Tamás nyújtott remek produkciót. Mindez belejátszott abba, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Pintér Attila – három klubtársával egyetemben – meghívta az év eleji összetartásokra. A 23 éves hátvéd 2013-ban, január végén érkezett az Andrássy útra, kölcsönbe a holland Roda JC Kerkradétól, ám a nyáron a Diósgyőr életbe léptette a kölcsönszerződésben szereplő opciót és végleg megszerezte a bekket – 2015. június 30-ig érvényes kontraktust szignáltak a felek. Miután többször megírtuk, hogy a piros-fehérek abban az esetben igazolnak új futballistát a télen, ha valakit, valakiket eladnak, így az is egy megoldás lehet, ha értékesítik egyik legpiacképesebb labdarúgójukat, akinek a transfermarkt.de internetes oldal szerint 750 000 euró az értéke. A ,,Megy vagy marad?" kérdést a játékost képviselő menedzseriroda képviselőjének, Pataky Tibornak tettük fel:

Kádár Tamás után folyamatos az érdeklődés, de egyelőre nem tárgyaltunk senkivel sem az ügyében. Tamást még másfél évig szerződés köti a Diósgyőrhöz és jelen állás szerint a DVTK-nál képzeli el a jövőjét – kaptuk a választ.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!