Sport

2013.12.29. 20:35

Nevezőket várnak Sárospatakon

Sárospatak - Mindenkinek ajánlják kortól függetlenül, akik hajlandóak egy napon egyszerre két sportágban is megmutatni tudásukat: sakkban és pingpongban – a sakkpongban.

Sárospatak - Mindenkinek ajánlják kortól függetlenül, akik hajlandóak egy napon egyszerre két sportágban is megmutatni tudásukat: sakkban és pingpongban – a sakkpongban.Január 11-én, szombaton 9 órakor kezdenek a sárospataki Árpád Vezér Gimnáziumban, ahol 8.45-ig lehet nevezni. Lebonyolítás: 7 forduló pingpongban és 7 forduló sakkban, váltakozva, svájci rendszerű párosítással, ami annyit takar, hogy a közel egyformán állók játszanak minden körben egymással. Díjazás: az összetett verseny 1-3. helyezettje kupát tárgyjutalmat kap. Különdíjak: legjobb 18 éven aluli, legjobb női, legjobb szenior (50 év feletti), legjobb sárospataki. Nevezés: csak előzetesen lehetséges (nevezéskor meg kell adni a nevet, a lakhelyet és születési évet) január 9-én éjfélig. Díja: 1000 forint, a helyszínen fizetendő. E-mail: [email protected], Információ telefonon: 30/3673515.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!