Sport

2013.12.01. 18:59

DVTK vs. Győri ETO FC - Edzői nyilatkozatok

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. Győri ETO FC (1-2) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. Győri ETO FC (1-2) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Sivic Tomislav (Miskolc): - Jó meccset játszottunk, zsinórban a harmadikat, jó ellenféllel. Nem használtuk ki a lehetőségeinket, kaptunk egy gólt a semmiből, egyet pedig lesről. Durva volt, amit csinált az ember a sípjával, sok volt az ellenfél a pályán... Az ilyen pici dolgokból sok volt mostanában, egy lesgól, egy meg adott 11-es sokat számít. Eddig hallgattam, de most már nem akarok... Nem vagyunk még olyan jók, hogy ezt is megoldjuk, gratulálok a csapatnak. Úgy érzem, kiszolgáltuk a közönséget, százszázaléknál is többet adtunk, sajnálom, hogy ez nem volt elég a három pont megszerzéséhez.

Pintér Attila (Győr): - Az első félidőben is volt több olyan lehetőségünk, amelyekből gólokat szerezhettünk volna, viszont csináltunk egy buta hibát. A mi akaratunk érvényesült, amit elterveztünk, azt megcsináltuk. Amásodik félidőben mindezt folytattuk, így megérdemelten szereztük meg a győzelmet. Nagy öröm számomra elfogadni Sivic mester gratulációját. Sok sikert kívánok a Diósgyőrnek, fantasztikus a közönségük, amely büszke lehet ragyogó csapatára.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 16. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Győri ETO FC csapatát fogadta vasárnap 16:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!