Sport

2013.12.04. 17:05

Aluinvent-DVTK: "Fagyos" hangulatban

Szerdán 11 órától egy órás dobóedzést tartott a ma esti női kosárlabda Európa Kupa meccsének helyszínnén az Aluinvent-DVTK csapata.

Szerdán 11 órától egy órás dobóedzést tartott a ma esti női kosárlabda Európa Kupa meccsének helyszínnén az Aluinvent-DVTK csapata.Az este 8 órakor kezdődő, a Lotto Young Cats elleni összecsapást megelőzően a belgiumi Sint-Katelijne-Waverben található csarnokkal is megismerkedhettek a piros-fehérek. A teniszcentrumban található konténer épületben - amely a volt diósgyőri birkózó csarnokra hasonlít, azzal a különbséggel, hogy az itteninek nincs egyetlen ablaka sem - kb. 500 fő fér el a lelátókon. A tréning fagyos hangulatban kezdődött, és így is ért véget, ugyanis a külső időjárási hőmérséklettől nagyjából az különböztette meg a bentit, hogy a csarnokban nem fújt a szél. És, hogy csak 3-4 Celsius fokkal volt melegebb (odakint 7 Celsius fok volt), mert csak kezdtek el fűteni, amikor a diósgyőri csapat megérkezett oda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!