Sport

2013.11.24. 19:29

DVTK vs. Videoton - Edzői nyilatkozatok

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. Videoton (2-2) döntetlenre végződő NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Miskolc - A Diósgyőri VTK vs. Videoton (2-2) döntetlenre végződő NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Sivic Tomislav (DVTK): – Kiszolgáltuk a diósgyőri foci legjobb részét, a közönséget, egy igazán jó meccset játszottunk. Közel voltunk a győzelemhez, szerintem megérdemeltük volna sokat tettünk érte. Gratulálok a csapatnak, ezen a talajon egy élvezetes meccset tudtunk játszani. Két nagy hiba volt, de a foci ezért is érdekes, mert vannak hibák. A meccs előtt megdicsértem egy játékost, aki rögtön az első percben hibázott, lehet, hogy nem kell dicsérnem senkit a jövőben a nyilvánosság előtt... Volt sok helyzet ezen a meccsen, és szerintem több volt benne, mint egy pont.

José Gomes (Videoton): – A két nagyon jó csapat játszott ma, mindkettő a 3 pont megszerzésért harcolt, de nagyon nehéz volt ilyen mély pályán játszani. Amit viszont a talaj megengedett nekünk, azt kihoztuk a meccsből, rendesen harcoltak a fiúk. Természetesen voltak hibáink, de a két gólon kívül több helyzetünk is volt. A mai mérkőzést, ha nem ilyen talajú pályán játszották volna, még jobb meccset produkáltak volna a csapatok.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 15. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Videoton csapatát fogadta vasárnap 16:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!