Sport

2013.11.05. 11:21

Csak a téli szünetben igazolnának a kövesdiek

Mezőkövesd - Hetek óta nem nyert bajnoki (és kupamérkőzést sem) a Mezőkövesd Zsóry FC labdarúgó csapata.

Mezőkövesd - Hetek óta nem nyert bajnoki (és kupamérkőzést sem) a Mezőkövesd Zsóry FC labdarúgó csapata.

A sárga-kékek két hete hősies játékkal pontot szereztek a Fradi ellen a Puskás-stadionban, hazai környezetben azonban kikaptak a Pécsi MFC-Matias gárdájától, így nem tudtak feljebb lépni a táblázaton. A múlt szombati összecsapás után Véber György kifakadt és arról beszélt, hogy neki kell gólt rúgnia, mert „fiai” erre nem képesek.

A téli szünetben

Az NB I-es együttest fenntartó és működtető gazdasági társaság egyik ügyvezető igazgatója Hagyacki József, akit arra kértünk, hogy mondja el, mit tesznek, vagy kívánnak tenni eredményesebb szereplésük érdekében, de a tisztségviselő ezúttal meglehetőségen szűkszavú volt:

– Összetett dolgokról van szó, most, pár találkozóval az idei zárás előtt nem kívánok mélyebb szakmai boncolgatásba kezdeni.

Azt még szombaton közölte lapunkkal Bocsi Anna ügyvezető igazgató, hogy stábjuk szakmai összetételén nem változtatnak, Hagyacki Józseftől ezért azt tudakoltuk még, hogy kívánnak-e igazolni, mire ezt a választ kaptuk:

– Most nem. Inkább a téli szünetben tesszük ezt, persze csak akkor, ha lesz rá lehetőségünk és megfelelő képességű, szabadon igazolható játékosra bukkanunk.

ÉM-KT


[poll id="424"]


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!